2018-03-10 06:41:48• hírek • Szatmár.ro

Szavalóversenyt tartottak Erdődön

Ez idén sem történt másként, a március 15. előtti utolsó pénteken, március 9-én most is megszervezték a Petőfi-Szavalóversenyt az erdődi rendezvényteremben.

A szervezők ezúttal is az Erdődi Petőfi Kör és a helyi iskola pedagógusai voltak. A versenyen az elsőtől a negyedik osztályig vettek részt a tanulók, két kategóriában, I-II. és III-IV. osztályos korcsoportban.


A zsűri tagjai Bányai Krisztina német szakos tanítónő, Sălăjean Kinczel Brigitta pszichológus, Kajtár Magdolna magyartanár, Elek György publicista és Hársfalvi László római katolikus esperes-plébános voltak, akik igyekeztek a korosztály szavalói- és előadóképességeinek megfelelően értékelni a színapdra álló gyerekek teljesítményét, beleértve a beszédkészséget és a helyes magyar beszédet is.


Az első és második osztályból öten, a harmadik-negyedik osztályosok közöl pedig 12-en versenyeztek. A zsűri döntése alapján a kisebbek közül első helyezést ért el Erős Krisztina (I.o.), második let Horváth Ilonka (I.o.), harmadik helyen pedig Oláh Réka végzett. A nagyobbik korcsoportból első helyezettként került ki Varga Ivett (IV.o.), második let Lakatos Kevin (III.o.), a harmadik helyezést pedig Domokos Dominik (III.o.) zsebelte be.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: