2017-04-03 12:03:27• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmárzsadányban edzene az Olimpia

„Katasztrofális az infrastruktúra, a csapatnak nincs hol edzenie normálisan”, hangzott el az Olimpia sajtótájékoztatóinak százain az utóbbi években. A jelek szerint ez most végre megváltozhat: Karda Attila klubelnök Szatmárzsadányban alakítana ki egy kisebb edzőkomplexumot.

A szatmárnémeti Városi Tanács legutóbbi, csütörtöki ülésén hagyta jóvá a tervezetet, mely szerint az Olimpia labdarúgóklub tíz évre megkapja a Szatmárzsadányban lévő futballpálya használati jogát. Amit eddig a Vointa 1958 birtokolt.

„Rendbe kell tegyük az öltözőt és a pályát, amelyen most térdig ér a gyom”, magyarázta megkeresésünkre Karda Attila, az Olimpia elnöke. „Az a célunk, hogy a felnőtt csapat ott tarthassa edzéseit, az ifik pedig ott is játsszák majd bajnokijaikat”, tette hozzá.

Kardának azonban ennél is nagyratörőbb céljai vannak. „Szeretnénk lecserélni a gyepszőnyeget a Daniel Prodan stadionban. Ez megközelítőleg 80.000 euróba kerülne”, mondja. „Hamarosan egyeztetek a polgármesteri hivatallal. Készítettem egy listát – lássuk, mi az amiben tudnak segíteni és mi az, amit meg kell oldjunk magunk”, árulta el.

Az Olimpia a napokban benyújtotta a licenckérelmét – az első osztályra is. „Jöjjenek, nézzék meg, milyenek az állapotok nálunk. Legalább tudni fogjuk, min kell változtatnunk, fejlesztenünk”, mondta Karda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: