2009-02-22 18:03:22• hírek • Szatmár.ro

Szatmárudvariban is farsangoltak

Immár több éve hagyomány Szatmárudvariban is az RMDSZ-farsangi bál: szombaton jól szórakoztak a résztvevők.

A.helyi magyar közösségi élet meghatározó intézményei - az RMDSZ községi szervezete, a tanintézmények, illetve a református és római katolikus egyházközségek - közösen szervezték ebben az évben is a farsangi mulatságot, amelyre a meghívó szerint minden 1-101 éves életkor közötti személyt elvártak.

A kultúrotthonban megrendezett bálon jelen voltak az érdekvédelmi szervezet megyei tisztségviselői is: Csehi Árpád Szabolcs, megyei tanácselnök, Erdei D. István, parlamenti képviselő, Kónya László főtanfelügyelő-helyettes, Kovács Máté megyei tanácsos.

A mulatság 21 órakor a helyi iskolások és óvodások kulturális műsorával vette kezdetét (melyet a helyi tanerők tanítottak be), majd szórakoztató vetélkedőkön mérhették össze ügyességüket szülők és gyerekek: ezek közül a hagyományos tortaevőverseny emelkedett ki. Az élőzenés bálon az Elegance zenekar muzsikált, és beléptidjjat - 10 lejt - csak a férfiaknak kellett fizetni. A bevételt az RMDSZ községi szervezete a gyerekek nyári kirándultatására ajánlja fel.

Az Elegance zenekar játszott a szatmárudvari farsangi bálon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: