2017-05-15 13:47:06• hírek • Szatmár.ro

Szatmárudvari közelében történt a hétvége legsúlyosabb balesete

Ittas vezető és jogosítvány nélküli is lebukott a közúti ellenőrzések alkalmával.

Május 14-én 14.20 körül közlekedési baleset történt a 19F jelzésű orszgúton, Szatmárudvari közelében. Egy 29 éves szatmárnémeti nő egy szabálytalan előzést követően ütközött össze egy vele megegyező irányba közlekedő autóval, amit egy 39 éves nő vezetett. A baleset következtében a szatmári nő által vezetett Volkswagen Golf elhagyta az utat és egy villanyoszlopnak ütközött. Hárman sérültek meg: az autót vezető hölgy, valamint két utasa - két 28 éves nő. Egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

Május 14-én bukott le egy 24 éves felsőhomoródi férfi, aki Amac településen vezetett egy haszongépjárművet – ám az nem volt forgalomba íratva.

A bélteki rendőrök egy 35 éves szokondi férfit buktattak le: jogosítvány nélkül vezetett. Nem vezethetett volna az a 29 éves férfi sem, aki Avasfelsőfaluban került a rendőrség hálójába – 2016 decemberében függesztették fel a jogosítványát.

Egy 41 éves ittas vezető is a rendőrség kezébe került a hétvégén. Ő Túrvékonya település főutcáján haladt és valószínűleg elég bizonytalanul vezethetett, ha a rendőrök megállították. Mint kiderült, az általa kilélegzett levegőben 0,61 mg/l volt az alkoholkoncentráció.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: