2009-11-01 16:04:42• hírek • Parajdi Andrea

Szatmárra jön az államelnökjelölt

Kelemen Hunor, az RMDSZ államelnökjelöltje november 2 és 3 között kétnapos látogatást tesz Szatmárnémetiben, hogy választási programját térségünkben is népszerűsítse.

Az államelnökjelölt kampánykaravánja hétfőn és kedden Szatmár megye több magyarlakta településén is tiszteletét teszi. Kelemen Hunor a szatmáriakkal, a megye meghatározó személyiségeivel, illetve a helyi média képviselőivel folytat találkozókat.

Az államelnökjelölt kampánya hétfőn Szoporon indul, majd Nagykárolyban folytatódik, ahol Szatmár megyei polgármesterekkel, alpolgármesterekkel és tanácsosokkal találkozik, valamint meglátogatja a Református Esperesi Hivatalt és beszélget a nagykárolyi esperessel, illetve a környékbeli lelkészekkel. Hétfő este 18 órától élő adásban jelentkezik a Nord Vest Tv műsorán.

Kedden a Római Katolikus Püspökségen indul a program, majd a Szatmári Református Esperesi Hivatalt is felkeresi az államelnökjelölt. Ezt követően Kelemen Hunor Vetésre majd Óváriba utazik. 12 órától már a City Rádió stúdiójából hallhatjuk őt, 13 órától pedig sajtótájékoztatót tart. A program további részeként az államelnökjelölt a helyi magyar sajtóorgánumok szerkesztőségébe látogat el - természetesen tiszteletét fogja tenni a Szatmár.ro-nál is. Fél hétkor magyar értelmiségiekkel találkozik a Dinu Lipatti Filharmóniában.

A két napos kampánykaraván kedd este 21 órától a MusiC'at Pubban karaokéval zárul.


Hétfőn és kedden megyénkben kampányol Kelemen Hunor.
Hétfőn és kedden megyénkben kampányol Kelemen Hunor


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: