2010-09-15 12:40:08• hírek • Szatmár.ro

Szatmárra jön a stand-up király, Fábry Sándor

Van már programod október 2-ra? Ha van, mondd le gyorsan, ha még nincs, akkor van számodra egy visszautasíthatatlan ajánlatunk! 2010 október 2-án ugyanis Szatmárnémetiben lép szinpadra a humor nagyágyúja, a magyar stand up comedy atyja, Fábry Sándor!

Az RTL Klubról ismert Esti Showder házigazdája most a Szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési házának színpadjáról szórja majd a humor bonbonokat és teszi próbára a rekeszizmokat. Akinek pedig ez sem lenne elég, azzal örömmel közöljük, hogy Fábryt elkíséri Aranyosi Péter is Szatmárnémetibe.

A városunkban első alkalommal vendégeskedő show man sajátos humorára a kilencvenes években kezdtek felfigyelni. A kabaré világa azonnal igénybe is vette Fábry hihetelen "beszélőkéjét": kabaréműsorok konferansziéjaként, önálló betétek szerzőjeként szerepelt ezekben az időkben sokat színpadon. Sikerének köszönhetően hamarosan saját, önálló esttel is fellépett: a Merlin színházban nevettette meg a közönségét improvizatív estjével, mely a "Pincér közbeszól" címet viselte.

Nem csoda, hogy mikor az MTV1 egy esti szórakoztató showműsor létrehozásán gondolkodott, Fábry neve az elsők között merült fel, mint lehetséges műsorvezetőé. Országos hírnevét -joggal - ennek a máig népszerű shownak, az Esti Showdernek köszönheti - ami azóta átköltözött egy kereskedelmi csatorna műsorára.

A népszerűség mellett díjakkal is gazdagodott, 1996-ban kapta meg a Karinthy Gyűrű-t, egy évvel később pedig a Bon-bon díjat. Mindezek mellett Fábry Sándor a Veszprémi Állatkert Tiszteletbeli Állatgondozója is! 

Fábry a magánéletéről nem sokat árul el a kíváncsiskodóknak. Így hát az a kevés, amit tudhatunk róla, hogy nemsokára (november 20-án) ünnepli majd 57. születésnapját, egyelőre nőtlen, hobbija a lakberendezés és a kertészkedés, és hogy volt egy kutyusa, akit szintén ismert az egész világ: Bubi, a törpeuszkár, aki sajnos rákban elpusztult. Utóda Aladár, saját fia lett, aki kinézetre kiköpött apja, bár sokkal félénkebb nála, így nem mer még kamerák elé állni.

Október 2-án tehát készüljön mindenki: érkezik Fábry Sándor és Aranyosi Péter, hogy a rekeszizmainkat próbára tegye. Az előadásra jegyek az Északi Színház jegyirodájában kaphatóak szeptember 16-án 10 órától. Egy belépőjegy ára 40 lej, ami szerintünk nagyon megéri, úgyhogy: ott találkozunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: