2009-08-23 13:08:29• hírek • Szatmár.ro

Szatmárra hozzák minden bulis dalukat

Se szeri, se száma a slágereknek, amelyeket a Dolly Roll nevéhez lehet kötni, úgyhogy igazi slágerparádéra számíthatnak azok, akik a Partiumi Magyar Napok rendezvényeinek a keretein belül megrendezett koncertre kilátogatnak a Kossuth Kertbe. A várva várt koncertre augusztus 30-án fog sor kerülni 18:30 órai kezdettel.

Dolly 1980-ban tűnt fel a magyar könnyűzenében, akkor csatlakozott a Hungáriához. Ebben a felállásban rekordokat értek el: két platina- és négy aranylemez. 1983. június 26-án az együttes átalakult: megszületett a Dolly Roll. A következő években négy arany-, egy platina- és egy gyémántlemezt (egymillió példány) gyűjtöttek be.

1986-87-ben átalakult az együttes, az új tag Richie lett, aki dobol és énekel. Az új felállás bemutatkozó albuma a "Játék az élet" volt, és ezután következett a "Zakatol a szív", majd egy újabb aranylemez, az "Ábrándos szép napok". A Dolly Roll csapat az örök ifjú Dollyval az élen csak ontotta magából a slágereket. Írtak aztán gyerekdalokat és az Atlantai olimpia kapcsán ők énekelték a Magyar Olimpiai Csapat indulóját is.

Szatmárnémeti koncertjük minden kétséget kizáróan felejthetetlen emlék lesz mindenki számára, aki augusztus 30-án, vasárnap majd kilátogat a Kossuth kertbe. Aztán már csak az a kérdés, hogy hányan fognak táncra perdülni az Ábrándos szép napokra, a Popocarapetl Twist-re vagy a többi slágerre.


A PMN keretében a Dolly Roll együttes is koncertezni fog.
A PMN keretében a Dolly Roll együttes is koncertezni fog


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: