2015-07-03 15:23:59• hírek • Szatmár.ro

Szatmáron érettségizett élsportolók és barátaik találkozója

Az idei Véndiáktalálkozó előestéjén, július 10-én, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium - M. Eminescu utca 1. szám - dísztermében 19 órától rendezik meg a Szatmáron érettségizett élsportoló véndiákok és barátaik találkozóját.

Harmadik éve rendeznek már rendhagyó, nosztalgikus találkozót a Véndiáktalálkozó előestéjén. Az első évben az egykori szavalókat, versmondókat várták a közös emlékezésre, 2014-ben pedig az egykori diákszínjátszók gyűltek össze a Kölcsey ebédlőjében.

Az idei tematikus találkozó formáját egy közös beszélgetés-emlékezésként képzelik el a Véndiáktalálkozó szervezői. A találkozóra azokat várják, akik annak idején jeleskedtek bármely sportágban, legyen az egyéni vagy csapatsport. Várják tehát az egykori sportolókat, csapattagokat, akik Szatmárnémetiben érettségiztek.

A résztvevőktől - vagy bárkitől - a Véndiáktalálkozó szervezői korabeli sportfotókat is várnak, a hozzájuk tartozó információkkal együtt. Ezekből az esemény alkalmából kiállítást állítanak össze, továbbá bekerülhetnek majd a Véndiákszövetség készülő, negyedszázados jubileumi díszkiadványába, amelyet a jövő évben készülnek megjelentetni a Vándiákszövetség tagjai.

A szervezők kérik, hogy a korabeli fotókat elektronikus formában - a küldött képen látható esemény, évszám, személyek feltüntetésével - legkésőbb július 6-ig az attila@erhir.com e-mail címére küldjék!

További részletek a sportolók találkozójával és a Véndiáktalálkozóval kapcsolatban a Véndiákszövetség Facebook oldalán olvashatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: