2008-11-30 10:33:02• hírek • Szatmár.ro

Szatmáron a Hópárduc

Erőss Zsolt a Hópárducnak becézett alpinista újabb élménybeszámolót tartott Szatmárnémetiben. Erdélyi körútja városunkban ért véget.

Erőss Zsolt a Makalu expedíciója kapcsán tartott előadást a Kölcsey Ferenc Főgimnázium dísztermében. Az előadáson az ismert alpinista az általa készített képeket és videókat kommentálva mesélte el a hosszadalmas, izgalmakban és megpróbáltatásokban gazdag expedícióját.

Nagy volt az érdeklődés az előadás iránt, ugyanis percek alatt teljesen megtelt a főgimnázium díszterme. A videofelvételeket nézve mindenki megcsodálhatta azokat a csodálatos, majdnem érintetlen tájakat mely Erőss Zsoltot, és csapatát kísérték a Makalu csúcsának meghódításáig.

Erőss elmondta, minden a terv szerint zajlott, azonban egy apró hiba becsúszott, mely következtében evesztette két újpercét, ugyanis azok megfagytak az expedíció során. Végül megnyugtatta a hallgatóságot, hogy a két újperc elvesztése nem hátráltatja majd további nyolcezres expedíciói során. Az elménybeszámoló végén bárki kérdéseket tehetett fel az expedícióval kapcsolatban, majd pedig megvásárolhatta és dedikáltathatta Erőss Zsolt 2009-es falinaptárát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: