2013-04-23 17:51:26• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmáron Készült negyedszer – május 17-19 között

Új helyszínen és rengeteg új programmal jelentkezik idén a Szatmáron Készült kiállítás, amely május 17-19. között immár negyedik kiírását éli meg. A megyei múzeum és a Grand Mall után ezúttal a 17-es lakónegyedben található Rex piac ad otthont a három napos rendezvénynek.

Nem ez azonban az egyetlen újdonság az expó kapcsán, idén ugyanis tematikája is lesz a kiállításnak. Ez pedig nem más, mint az autózás, az autóipar. Ennek következtében autókereskedők, alkatrészgyártók és forgalmazók is megmutatják magukat a nagyközönségnek.

Eddig közel negyven cég jelezte részvételi-kiállítási szándékát, ám továbbra is várják a (nem csak) Szatmár megyei cégek jelentkezését a Kisiparosok Kamarájának székhelyén, Szatmárnémeti Fragilor utca 1 szám alatt. További információkat a 0730-580492-es telefonszámon Knil Róberttől lehet szerezni.

„Fontosnak tarjuk, hogy bemutassuk Szatmár megyének, miket készítünk, miket gyártanak Szatmár megyében. Ennél is fontosabb azonban, hogy a fiatalok megismerjék a megye munkaerőpiacának igényeit. Ezzel talán segíthetünk a munkahely kiválászitásában illetve ez befolyásolhatja akár a továbbtanulási vagy képzési irányok megválasztását", foglalta össze néhány mondatban az expó célkitűzéseit Knil.

A Kisiparosok Kamarája és a Német-Román Gazdasági Egyesület immár negyedik alkalommal szervezi meg a Szatmáron készült kiállítást. Az első három esemény tapasztalatai pedig abszolút pozitívak. Ezt bizonyítja a tény, hogy több olyan cég is van, amely évről évre részt vesz a kiállításon. Szintén a pozitív visszhang bizonyítéka, hogy tavaly közel négyezer látogatója volt a rendezvénynek.

Az idei expó május 17-én, péntek délután 13.00 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Az eseményre meghívást kaptak a helyi önkormányzat vezetőin kívül az országos törvényhozás szatmári képviselői, Németország, Ausztria és Svájc bukaresti nagykövetei illetve főkonzuljai és biztosan lesznek vendégek Magyarországról, Ausztriából és Németországból is.

A szervezők igyekeznek a kiállítás programját színesebbé tenni többek között divatbemutatókkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, sport- és tánc műhelymunkával. Mint az előző két évben, az expó ezúttal is egybeesik a Német Kultúrnapokkal, így több közös programpontja is lesz a két rendezvénynek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: