2018-08-16 09:30:12• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben tart előadást dr. Zacher Gábor

Az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezetének és a Gyöngyszem Egyesület jóvoltából Szatmárnémetibe érkezik Magyarországról Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos, hogy a modern társadalom életét érintő mindennapos függőségekről tartson mindenki számára emlékezetes előadást.

Október 10-én délután 15.00 és este 19.00 órától a Dinu Lipatti Filharmónia ad majd színteret a fellépésnek. A “Maradj erős!” című előadásra már elérhetőek a jegyek online, a Biletmaster.ro oldalán, az alábbi linkre kattintva, ha a 15.00 órási, és az alábbi linkre, ha a 19.00 órási beszélgetésre szeretnénk menni. Szeptember 1-jétől már személyesen, a szatmárnémeti RMDSZ székházban is lehet majd belépőt vásárolni, amelyeket minden hétköznap 9-16 óra között szerezhetünk majd be. A jegyekkel kapcsolatban a 0751840869-es telefonszámon lehet érdeklődni.


Zacher Gáborról egyébként tudni érdemes, hogy klinikai toxikológiát oktat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Centrumában is  2002 óta orvosi toxikológus igazságügyi szakértőként is tevékenykedik. Narkológia című tantárgyat oktat a Rendőrtiszti Főiskolán. Gyakori és mára közkedvelt médiaszereplő, az egyik legismertebb orvos Magyarországon. Megjelenése, fellépése, hanghordozása határozott, mindig egyenesen és nyíltan fogalmaz. 


Mindenki számára izgalmas, tanulságos, információgazdag és szakmai mondanivalót tartogat, érdemes tehát előre gondoskodni a belépőjegyekről, hogy te is biztosan ott lehess! 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: