2019-03-11 10:29:40• hírek • Bede Emőke

Szatmárnémetiben találták meg az Oláhbaksáról eltűnt kislányt

Azt követően, hogy egy teljes napon át eredménytelenül kereste kislányát, az oláhbaksai férfi a rendőrségtől kért segítséget a gyermek felkutatásában -közölte hétfőn a graiulsalajului.ro hírportál.

A kislányt március 5-én a köztudottan pszichikai gondokkal küszködő nagynénje vette magához, majd nyomtalanul eltűntek a Szilágy megyei településről. Az édesapa bejelentése nyomán a rendőrségnek alig pár óra alatt sikerült megtalálnia a 7 éves gyereket. Az egyenruhások március 7-én, 16 óra körül a szatmári vasútállomáson akadtak a nőre és a gyerekre” -közlte Maria Cristea rendőrségi szóvivő.


A gyermekeit egyedül nevelő 52 éves édesapa az említett híroldalnak elmondta, húga nem először csinál ilyet: egy évvel korábban a kislány bátyjával is eljátszotta ugyanezt. Akkor Szilágysomlyón, az asszony egyik barátnőjénél találtak rájuk, ahol a kisfiút két napra egy fürdőbe zárta. Hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő, a férfi azt ígérte, többet nem hagyja egyedül gyermekeit a nővel, ki betegsége miatt egy háztartásban él testvérével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: