2019-01-14 09:47:58• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben szerveznék meg idén az Európai Karate Kupát

Sűrű éve lesz a szatmári karatékáknak. A Szatmár Megyei Karate Egyesület már január elején megtöltötte a 2019-es versenynaptárát.

A kalendáriumban olyan megmérettetések szerepelnek, melyek fejlődési és előrelépési lehetőséget jelentenek a megye fiatal és tapasztalt sportolói számára. Az egyesület színeiben együttműködő sportklubok mérkőznek meg egymással ezeken a találkozókon.

 

2019 májusában szeretnék megrendezni városunkban az Európai Karate Kupát. A szervezési munkálatok elkezdéséhez még a szövetség engedélyére várnak. A sportünnepen minden korosztály képviseltetné magát a kata és a kumite próbákban is, egyéniben és csapatban egyaránt.

 

A Szatmár Megyei Karate Egyesület együttműködő partnereket keres az Európai Karate Kupa megszervezéséhez és lebonyolításához. A szatmárnémeti és megyei cégekkel és szervezetekkel közösen megvalósítandó nemzetközi versenyen az egyesület 150 karatékát állítana rajthoz.

 

A Szatmár Megyei Karate Egyesület versenynaptára:

 

Március 10: Megyei bajnokság Lázáriban

Április 20: Samuraiul Kupa Szatmárnémetiben

Május 24-26: Európai Karate Kupa Szatmárnémetiben

Június 6: Szintvizsga Szatmárnémetiben

Szeptember 28: Energy Kupa Szatmárnémetiben

Október 18: Okinawa Kupa Szatmárnémetiben

December 7: Bajnokok Turnéja Szatmárnémetiben

December 21: Szintvizsga és Karate Gála Szatmárnémetiben

 

Kövesse a Szatmár megyei karate sportéletet, megyénk egyik legaktívabb sportágának híreit! Az egyesület eseményeiről és a sportolók eredményeiről a következő hivatkozásra kattintva tudhat meg részleteket: A Szatmár Megyei Karate Egyesület weboldala

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: