2020-01-23 12:28:52• hírek • Fizetett tartalom

Szatmárnémetiben mutatták be a legújabb olasz dekorációs termékeket

Az Art'e Style olasz márkanév egyet jelent a minőséggel és az innovációval, dekoratív termékeik egyetlen Szatmár megyei forgalmazója pedig immár két évtizede a Lebada. Hogy a szatmári építészek és a belsőépítészet területén dologzó szakemberek első kézből ismerhessék meg ezeket a termékeket, a Lebada nemrégiben egy gyakorlati bemutatót szervezett, melyen a Lebada partnerei mellett jelen voltak a dekoratív anyagokat gyártó DiDonato csoport tagjai is.

Az Art'e Style termékek a külső és belső falak díszítésére egyaránt tökéletesek, legyen szó klasszikus vagy modern dekoratív hatásról. „Célunk az, hogy segítsük önöket álmaik és projektjeik megvalósításában, s reméljük, hogy ezek befejezésekor megtalálják benne önnön személyiségüket is. Szeretnénk valóban minőségi termékekkel és szakmai konzultációkkal támogatni az építészek és tervezők munkáját” – mondta el az eseményen Cristian Pasca a szatmári Lebada képviseletében.



 

A legújabb termékek Szatmárnémetiben

1. A CHIC heritage egy külső és belső falak díszítésére alkalmas, erőteljes metalizált hatással rendelkező termék, melyet ezekkel a kulcsszavakkal jellemezhetnénk: az időjárással szembeni nagy ellenálló képesség, légáteresztés, moshatóság, polikromatikus hatás, rugalmasság.



2. A Chiffon a belső falaknak klasszikus vagy modern stílusú, gyöngyházfényű hatást kölcsönöz, harmonikus, finom légkört teremtve az elegáns, ódon stílusú, de akár a modern, minimalista lakásokban is. A végeredmény tökéletesen személyre szabható az applikátor és a felvitel módszere által. A termékkel három stílust lehet elérni, melyeknek fantázianevei egyértelműen utalnak a végeredmény fő jellegére: stile liberty, stile barocco és stile minimalist.



 

3. Tresor. Fényvisszaverődések, játék a színekkel, irizáló, brilliáns árnyalatok, melyekhez foghatót máshol nem találni – ezeket nyújtja a Tresor. Öt típusú finise és a tizenkét választható színe által értékkel és személyiséggel tölti meg az enteriőrt. A termék roppant könnyen felvihető a felületre, melynek ez által irizáló, polikróm hatást kölcsönöz. Nagy előnye, hogy engedi lélegezni a falat, ám érdemes tudni, hogy a Tresor csak belső felületek dekorálására alkalmas.



Ha az Art'e Style termékek felkeltették érdeklődését, keresse fel a Lebada bemutatótermét, melyet a Károlyi úton, a 15-17-es szám alatt talál meg. Ugyanitt további 3 500 termék közül is választhat, melyek között a hazai és a nemzetközi beszállítók portékái mellett a Lebada saját gyártású árui is helyet kapnak. Amennyiben pedig online nézelődne, akkor keresse fel a novolor.ro weboldalt, ahol szintén a termékek széles skálájával várják a vásárlókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: