2016-03-29 13:46:06• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben lépnek fel a Hungaroperett sztárjai

Április 8-án 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában tartják az operett gálát.

Egyre inkább bebizonyosodik, a magyarság megtartó ereje nagymértékben függ a kulturális élet minőségétől is. Feltett szándékunk, hogy a média által közvetített, legtöbbször vitatható értékű műsorok helyett igazi minőségi szórakozásra invitáljuk az erdélyi magyar közönséget. A cél, hogy az erdélyiek értékes színházi élménnyel gazdagodjanak, nem beszélve arról, hogy a nagyszerű művészek olyan véleménnyel térhetnek haza, amelyek megerősíthetik Erdélynek Magyarországgal való sokrétű kapcsolatát.

A HungarOperett 2010-ben alakult társulat, amely céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.

Évtizedes hagyományainkat őrizve - alkalmazkodva a mai emberek, a mai kor igényeihez - művelik e világhírű, ízig-vérig magyar műfajt, kultúránkat, mindezt Magyarországon és határokon túl. Ennek érdekében fiatalos lendülettel készítettük el látványos produkcióinkat, amellyel szeretnénk hozzájárulni a magyar operett fennmaradásához. Kollár Péter Erik - az egykori Interoperett szólistája és a HungarOperett alapítója, olyan társulatot hozott létre, amelynek tagjai olyan népszerű művészek és tehetséges fiatalok, akik profi módon művelik az operett műfaját.

A látványos előadásaikban mindenki megtalálhatja a neki tetsző részeket, amelynek egységét a világhírű zenék, az egyedülálló koreográfiák, az egyedi, látványos jelmezek, a különleges látványvilág, a profi szólisták, táncosok, adják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: