2014-03-29 12:26:52• hírek • Czinzel László

A Budapesti Operettszínház sztárjait ünnepelte a közönség

Percekig állva tapsolta a közönség a Budapesti Operettszínház sztárjait - Oszvald Marikát, Dancs Annamarit és Peller Károlyt - a péntek esti operettgálát követően. A színész-énekesek több mint két órán át a legismertebb magyar operettslágerekkel szórakoztatták a publikumot.

Szatmárnémetiben zárult a Fővárosi Operettszínház három művészének erdélyi turnéja. Hat nap alatt nyolc előadást tartott Oszvald Marika, Dancs Annamari és Peller Károly, a péntek esti Szatmárnémeti fellépés pedig méltó zárása volt a sorozatnak.

A filharmónia előadótermében megtartott előadásra minden jegy elkelt, a helyszínen jegyet váltóknak már csak pótszék jutott, de úgy is érdemes volt végigtapsolni, énekelni és nevetni az igazán minőségi produkciót. A művészek a legnagyobb operettslágeret énelekték, kezdve a legismertebb magyar operettől, a Csárdáskirálynőtől a Marica grófnő dalain át egészen a Mágnás Miskáig.

A dalok között a művészek mulatságos történeteket meséltek a turnéjukról, megtudtuk, hogy hogyan jutott el Dancs Annamari a falu- és városnapi fellépésektől a Bukaresti Operettszínházon át a Budapesti Operettszínházba, hogyan kötött barátságot Peller Károllyal. Oszvald Marika, aki sajnálkozott, hogy csak 62 év leélése után jutott el Szatmárnémetibe igazán meghazudtolta a korát, fiatalos mozgásával, jókedvével mindenkit elámított.

A fellépésen a művészek igazi operettszínházi hangulatot teremtettek, a díszlet is a magyar fővárosi színház nézőterét, páholyait ábrázoló banner volt. De nem csak ez járult hozzá a különleges hangulathoz: a fellépők a kétrészes műsor során többször is átöltöztek, az akrobatikus elemekkel tarkított táncbetéteket pedig tátott szájjal nézte a nagyérdemű.

Nem csoda, hogy a közönség a program zárásakor állva tapsolta meg és tapsolta vissza a művészeket, akik megígérték: ha a szatmári közönség szeretné, ősszel még visszatérnek egy operettgálával.

Az operettgála után autogrammokat is adtak a művészek

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: