2014-08-18 17:46:22• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmárnémetiben lép pályára a magyar parlamenti válogatott

Csütörtökön Szatmárnémetiben lép pályára a magyar parlament labdarúgó-válogatottja: a képviselők a helyi magyar sajtó és a helyi RMDSZ csapatával valamint az ukrajnai Beregszász képviselőivel csapnak össze.

Immár hagyománynak számít, hogy a helyi RMDSZ labdarúgást kedvelő tagjai a Partiumi Magyar Napok keretein belül évről évre összecsapnak a helyi magyar sajtó csapatával. „Úgy gondoltuk, idén nemzetközi jelleget is biztosítanánk a sportdélutánnak, ezért hívtuk meg a magyar parlamenti válogatottat valamint Szatmárnémeti ukrajnai testvérvárosának, Beregszásznak a csapatát", mondta Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke.

„Egy ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít arra, hogy a felek megismerkedjenek egymással, hogy barátian elbeszélgessünk közös dolgainkról. A nemzeti összefogás jegyében fontosnak tartom a beregszászi csapat jelenlétét. Ezzel is éreztetni szeretnénk velük, hogy az országban kialakult súlyos állapotok közepette is velük vagyunk, mellettük vagyunk", tette hozzá a politikus.

Az RMDSZ csapatában vélhetően pályára lép többek között Kereskényi, Kovács Máté és Magyar Lóránd, a megyei illetve városi tanács RMDSZ-frakciójának elnöke vagy éppen a közismerten fociimádó Vincze Sándor, Pusztadaróc alpolgármestere.

A torna során mindenki megmérkőzik mindenkivel. A meccseknek a strand melletti Beach Club műfüves focipályája ad otthont csütörtökön 16.00 órai kezdettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: