2019-08-19 07:29:57• hírek • Bede Emőke

Szatmárnémetiben lép fel a humor nagyágyúja, Fábry Sándor

október 05

Október 5-én, 18 órától az önfeledt nevetésé lesz a főszerep a Dinu Lipatti Filharmóniában, ugyanis a magyarországi humoristaközösség egyik kiemelkedő alakja, a több évtizede töretlen népszerűségnek örvendő Fábry Sándor látogat Szatmárnémetibe egy fantasztikus előadás erejéig.

„Fábry Sándor humorára 1990-es évek elején figyeltek fel először. Rövid idő alatt számos kabaréműsor konferansziéja, önálló betétek szerzője lett a Rádiókabaréban. Az 1998-as humorfesztivál szóvivője volt. 1994–95 között a Merlin Színházban „A pincér közbeszól” című improvizatív önálló esttel lépett fel, majd pedig az Új Színházban tartott önálló estet „A Fábry” címmel.


1998-tól önálló műsora volt a tv-ben, mely kezdetben az MTV-n „Esti Showder Fábry Sándorral” címen, majd az első évad végén átkerült az RTL Klubhoz, ahol 2011-ig futott, kéthetente csütörtökön 21 óra 10 perctől ugyanazon a címen. A műsorba főleg ismert magyar személyiségeket (írók, költők, színészek, humoristák, sportolók stb.) hívtak meg, de szerepeltek már különböző nemzetiségek, vallások, közszervek (például rendőrség, tűzoltóság) képviselői is, akik általában valamilyen velük megesett humoros történetet meséltek el. A műsor állandó rovata volt a „Dizájn Center”, a show egyik legnépszerűbb eleme, amely főleg az elmúlt 30–40 évben gyártott és a kereskedelemben egykor kapható termékeket vett górcső alá, nosztalgikus emlékeket is megidézve. A műsor ezen részéből DVD is forgalomba került.


2009. szeptember 17-én debütált a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetőjeként. 2012-től visszatért a Magyar Televízió képernyőjére, ahol „Fábry” címmel indított műsort. Televíziós szereplései mellett számos újságban is publikált már” – olvasható a humorista bemutatásában a dumaszinhaz.hu oldalán. Az elmúlt évek sikereit látva biztosra vehető, hogy szatmári fellépése is rengeteg érdeklődőt vonz majd, épp ezért érdemes lesz időben biztosítani egy-egy helyet a nézőtéren. A jegyek értékesítése augusztus 26-tól kezdődik az RMDSZ szatmári székházában, de a biletmaster.ro oldalon már keddtől le lehet csapni az első belépőkre. Ne szalaszd el te sem ezt az egyedülálló lehetőséget, a tévéműsorok után találkozz kedvenceddel élőben is.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: