2015-04-10 15:59:32• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben lép fel Malek Andrea és Lerch István

Április 24-én "Gyere, hangolj rám!" címmel koncerteznek a Dinu Lipatti Filharmóniában.

A minőségi élőzene kedvelői már valószínűleg jó előre bejegyezték a naptárukba Malek Andrea és Lerch István közös szatmárnémeti koncertjének dátumát. Akik pedig nem tették még, azoknak itt a megjegyzendő dátum: április 24. a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ által szervezett koncertnek a Dinu Lipatti Filharmónia ad majd otthont 19 órai kezdettel.

2014 őszén Malek Andrea Lerch Istvánnal és a SuperGroup zenekarral az 1996-ban született Ébredés című CD dalaival koncertturnéra indult. Korábban Malek Andrea és Lerch István soha, sehol nem játsszotta együtt ezt a zenei anyagot színpadon. Ennek a koncertturnénak a része a Szatmárnémeti fellépés is.

"Ez a felfrissítése annak a korszaknak és lelkiállapotnak, amiben annak idején a lemez született. Az akkori férjem, a Gábor abajgatott engem, aki akkor még egy ünnepelt musicalprimadonna voltam, hogy bátran nézzek körül és keressek olyan szerzőt, aki ír nekem egy lemezt, hogy ne „csak" már megírt dalokat énekeljek, mert ha saját dalokat adok elő, az sokkal személyesebb, más energiaszintet képvisel. Szóval Lerch István hozza az ő állandó zenekarát, Demjén-dalok is lesznek, és persze ezen a koncerten elhangzik az a lemez, amit együtt csináltunk, és ami koncertszínpadon még sosem hangzott el. Olyan érzés, mint amikor az ember talál a szekrényben egy gyönyörű régi ruhadarabot, ami elkallódott, és azt mondja: Úristen, ez hol volt eddig?! Mindenhez illik, rögtön felveszem" - meséli Malek Andrea a koncertsorozat kapcsán.

A koncerten a két zenész mellett közreműködik majd Hrutka Róbert (gitár), Lattmann Béla (basszusgitár) és Szendi Gábor (ütőhangszerek) is.

A koncertre egy jegy ára elővételben: 35 lej, a helyszínen 50 lej. Jegyek a "Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" Művelődési Központban, Transilvania súgárút 3. szám alatt kaphatóak. További információk a 0261-768-608-as vagy a 0740-597-439-es telefonszámokon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: