2016-04-07 10:54:23• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben lép fel Berecz András

Nyerj jegyet a Szatmár.ro-val a nagy mesemondó legújabb mesecédéjének bemutatójára.

"-Hó az Istók egerit ev vérmedve! - kucsmája alól a vér - eszivel egybe - a kapcájába futa." Így szól és így érez a testvérétől megriadt ember Berecz András új meselemezén. Kutatásának tárgya ezúttal éppen ő, a testvérét fel nem ismerő lélek, az embert fel nem ismerő ember. Medvebőrbe, filemile tollba, aszott kicsi ember bőrébe bújva, brummogva, csipogva, suhogva, eget-földet szántva éli át a testvérszeretet és testvérgyűlölet mítikus állapotait. Bolondozásait komolyan véve hagy útfélen közhelyeket s kap fel ismeretlen magasságban s mélységben érintetlen kincseket.

Berecz András új könyves-lemezének előadása egyenesen a Budapesti Nemzeti Színház deszkáiról érkezik az erdélyi városokba. A turné első megállója Szatmárnémeti, április 15-én 19 órai kezdettel a G. M. Zamfiresu Művelődési Központ termében lép majd fel legújabb mesecédéjének anyagával a mesemondó. Az előadásra egy belépőjegy ára 20 lej, szervezett, legalább tízfős csoportok esetében egy-egy belépőjegy 15 lejbe kerül.

További részletekért érdeklődj a a borostyanprodukcio@gmail.com email címen, a szervező Borostyán Produkció Facebook-oldalán, a jegypénztárban, vagy telefonon a 0036-205603211-es telefonszámon.

A Szatmár.ro és a Borostyán Produkció közös nyereményjátékán most egy kétszemélyes belépőjegyet nyerhetsz Berecz András szatmárnémeti fellépésére. Ha szeretnél nyerni, küldj a jatek@szatmar.ro email címre egy levelet, melyben felsorolod Berecz András legalább három meselemezének a címét. Egy kis segítséget itt találsz! A levélben mindenképp add meg pontos nevedet és telefonszámodat, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni. Beküldési határidő április 14-én déli 12 óra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: