2017-09-17 20:34:35• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben is vihar tombolt - fákat tört ki, tetőket tett tönkre a vihar

Vasárnap este a megye több településén nem volt áram a vihart követően, Szatmárnémetiben is sok család maradt hosszabb-rövidebb időre áram nélkül.

Románia nyugati részében ítéletidő tombolt vasárnap délután, amely Szatmárnémetit sem kerülte el. Az országban összesen nyolc személy vesztette életét, számos fa dőlt ki, tetők rongálódtak meg.

Szatmárnémetiben információink szerint öt fát döntött ki a viharos szél, egyik kedves olvasónktól a 17-es lakónegyedben kidőlt fűzfáról kaptunk képeket. A kidőlt fa eltakarításában a tűzoltókra is szükség volt. Mint megtudtuk: az idős fűz több autóra is rádőlt, de csak egyben okozott komolyabb károkat.

Tömbházak tetejét is megviselte a vihar és tönkretette a tetőszerkezetét az egyik - a Nagypiac szomszédságában levő - szupermarketnek is.

Értesüléseink szerint a vihar következtében a megye több településén is szünetel az áramszolgáltatás és Szatmárnémetiben is maradtak utcák áram nélkül. 

Amennyiben fotód van a vihar által végzett rongálásról, vagy a településeden épp nincs áram, vagy éppen visszatért a szolgáltatás, írd meg és küldd el nekünk a szatmar@szatmar.ro emailcímre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: