2017-03-27 10:53:04• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben is tart meghallgatást a magyarországi X-Faktor csapata

Ha úgy érzed, hogy benned van az a bizonyos X, május 4-én megmutathatod magad!

Az RTL Klubon futó X-Faktor énekes tehetségkutató műsor történetében első alkalommal tart meghallgatást Szatmárnémetiben május 4-én a Music'at-ben. Úgy tűnik, hogy a legutóbbi, sokak szerint gyengécskébbre sikerült évadot követően a tehetségkutató csapata most nagyon jó énekesekkel és sztorikkal akar előrukkolni, ezért Erdélyben is több meghallgatást tartanak. Május 4-én például Nagyváradon is lesz casting, május 5-én pedig Kolozsváron is keresik majd a tehetségeket. Emlékeztetőül, az X-Faktort néhány éve - 2014-ben - a nagyváradi Tóth Andi nyerte meg.

Ha tehát érzed magadban a tehetséget, ne hagyd ki a lehetőséget és mutasd meg magad az előválogatáson. Ha nem más, a sorozat kezdő, viccesebb adásaiba is bekerülhetsz.

Szatmárnémetiből már több tehetség is megjelent a műsorban, Semenic Stephanie például a legutóbbi évadban a mentorházig jutott, ám a lányokat mentoráló Tóth Gabi akkor úgy döntött, hogy nem őt viszi tovább az élő showba.

Surányi Botondért néhány évvel ezelőtt drukkolhattunk, ám ő sem jutott be az RTL Klubon látható élő showba – ehelyett az Antena 1 csatornán futó romániai X-Faktorban lett főszereplő, a zsűritagok a Nord X nevű formációba válogatták be a tehetségkutató második évadában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: