2010-05-27 07:00:34• hírek • Póti Orsolya

Sporttal folytatódott a Kölcsey Napok

A Kölcsey Napok rendezvénysorozat május 25-én ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, melyen fellépet az iskola kórusa is. A megnyitó után kedd délutántól német vetélkedőre, játékos nyelv vetélkedőre került sor. Szerdán viszont a sport kapta főszerepet.

A Kölcsey Napokon szerdán a sporté volt a főszerep: tanulók, szülők és diákok egyaránt különböző sportágakban mérhették össze az ügyességüket. A sportnap keretén belül tanár-diák és szülő-diák labdarúgó- és kosárlabda mérkőzéseket is szerveztek. A délután folyamán a tanókat kézműves-foglalkozások és karaoké is várta a díszteremben, valamint  18 óra előtt az ötödikes és hatodikos diákok számára stafétát rendeztek. A résztvevő diákok, szülők és tanárok shaolin kung fu bemutatót is megtekinthettek, este pedig „Egy kis mozgás mindenkinek kell” címmel tanárok, diákok és szülők együtt tornázhattak a Primagym edzőivel.

Május 27. csütörtök a végzősök napja lesz. 17 óra után kevéssel a gimnázium végzős diákjai bevonulnak a tanintézmény udvarára, majd közösen énekelnek, és 18 órától kezdetét veszi a végzősök tánca. A táncot János Alex és Elek Szabolcs fellépése követi, majd humoros stafétára kerül sor. Este fél nyolctól "Szóljon hangosan az ének" címmel bemutatkoznak az iskola zenészei, majd záróbulival végződik a nap az udvaron.




Szerdán a sporté volt a főszerep


Kézműves foglalkozás is várta a diákokat
Kézműves foglalkozás is várta a diákokat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: