2016-01-11 11:58:07• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetibe jött meghalni - az utcán akarta felakasztani magát

A Szatmár Megyei Mentőszolgálat hétfő reggeli közleményében számol be egy, még pénteken történt esetről: egy férfi Szatmárnémeti egyik utcájában akart véget vetni életének, felakasztva magát. Az erős depresszióban szenvedő férfit egy járókelő mentette meg.

Nemrég érkezett egy másik megyéből - a mentősök nem árulják el, hogy honnan - Szatmárnémetibe az a 43 éves férfi, aki pénteken a nyílt utcán akart véget vetni életlének, a 16-os lakónegyedben található Rozmalin utcában.

A mentőszolgálat közleménye szerint a depressziós, családi gondokkal terhelt férfi az utca egyik fájára próbálta felakasztani magát. Szerencsére egy járókelő, bátorságból és emberbaráti szeretetből jelesre vizsgázva, amint észrevette a rövid ideje lógó testet, azonnal elvágta a kötelet és értesítette a mentősöket.

A helyszínre érő mentősök azonnal megkezdték a férfi ellátását, bár nem sok beavatkozásra volt szükség. Az öngyilkosjelölt ugyanis magánál volt, a vérkeringése is tökéletesen működött - a nyakán viszont ott volt a kötél okozta sérülés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: