2018-10-01 08:44:45• hírek • (x)

Szatmárnémetibe érkezik a Meseautó

Hamarosan rengeteg humor, pompás zenék és megannyi fordulat vár ránk a magyar filmipar legendás darabjának, a Meseautónak a színpadra vitt változatában, amit a  Körúti Színház tizenhat hamisítatlan slágerrel tesz még emlékezetesebbé. Főbb szerepekben: Lipták Péter, Beleznay Endre, Gyebnár Csekka, Lehel Kata, Szabó Kristóf.

Az üzleti életben sikeres, de magánéletében boldogtalan bankvezér beleszeret az egyik alkalmazottjába. Titokban egy autót ajándékoz neki, és még sofőrnek is elszegődik mellé csak azért, hogy kiderítse, a lány önmagáért szereti-e. Természetesen jelen van a főnökébe szerelmes titkárnő és a mindent megbonyolító Halmos úr, akitől meghallgathatjuk a film legismertebb mondatait: "Egy a párna, egy a részvény, egy lehelet, egy a részvény" vagy "Ez nem a mi Szűcsünk, ez egészen más Szűcs. Mit sütsz, kis szűcs, sós húst sütsz, kis szűcs?". A filmbelinél sokkal komolyabb szerepet kap Vera barátnője, Sárika, és Szűcs barátja, Péterffy. Hogy a darab pergőbb és izgalmasabb legyen, feltűnik néhány új szereplő is: a vezérigazgatót ideiglenesen helyettesítő Pista sofőr, a két "zseniális" magándetektív és a két szenzációs recepciós. Ők gondoskodnak arról, hogy aztán Lillafüreden a fináléban minden a helyére kerüljön.



Hogy mikor érkezik meg városunkba a Meseautó? Október 28-án, 19 órakor, a helyszín ezúttal is a Szakszervezetek Művelődési Háza. Ha nem szeretnél lemaradni a filmlegenda színpadra vitt változatának szatmári bemutatójáról, mely legalább olyan szórakoztató lesz, mint az eredeti, akkor mihamarabb keresd fel az Északi Színház Horea utcai jegyirodáját és biztosítsd helyed egy belépő megvásárlásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: