2013-08-24 08:45:00• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémeti új főterén dübörgött a Tankcsapda

Több ezer szatmári rocker álma vált valóra, amikor péntek este színpadra lépett Szatmárnémeti új főterén a Magyarország legismertebb aktív rockzenekara, a Tankcsapda. Szóltak új dalok és régebbiek, de a koncert ideje nem volt elég arra, hogy mindenkinek a kedvencére bulizhassunk: közel 25 év "terméséből" válogattak a fiúk.

Magyarországról és a környék szinte minden településéről érkeztek rockerek péntek este Szatmárnémetibe, hogy élőben is láthassák a rockmaffiát, Magyarország legnépszerűbb rockzenekarát, a Tankcsapdát. Nem csoda hát, hogy nagy tömeg - közel tízezer ember - gyűlt össze az Új Főtéren, hogy meghallgassák előben, hogyan üvölti szét a torkát Lukács, hogyan tépi a húrokat Sidkovics és hogyan veri a dobokat Fejes Tamás. Na, meg persze hogy bulizzanak egy jót!

A debreceni banda nem is okozott csalódást, a repertoárba régi és új dalok egyaránt bekerültek, így a "régi, nagy Tankcsapdások" és a mai kamaszkorú rajongók is rekedtre ordíthatták a torkukat. A pogózók között pedig jól megfértek egymás mellett a kamaszok, középkorú apukák, anyukák... Szólt a Pokol a mennyből, Mennyország tourist, Be vagyok rúgva, A fiúk ölébe a lányok, Rock and Roll rugója, Jönnek a férgek, és még hosszan sorolhatnánk.

Nem mindennapi élmény volt hosszú várakozás után végre Szatmárnémetiben látni a Tankcsapdát, sajnálhatja, aki kihagyta!

A PMN támogatói:

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery's Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24


Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: