2014-10-02 15:33:51• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmárnémeti tömbház tetején termesztették a marihuánát! - FRISSÍTVE!

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Rendőrök és kommandósok szállták meg csütörtök hajnalban Szatmárnémetiben, a Humulesti utca egyik tömbházát. Az ott lakók, szomszédok álmélkodva és riadtan vették tudomásul, hogy a hatóság emberei őrizetbe vettek és elvezettek négy fiatalt, köztük két lakótársukat.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) nyomozói olyan információk birtokába jutottak, hogy a tömbházban élő Bogdan és Diana C. házaspár rendszeresen kábítószert fogyaszt, mi több, talán termeszt is.

Csütörtök hajnali 06.00 órakor csaptak le rájuk, a házkutatás során két másik fiatalt is őrizetbe vettek. A bűnüldöző hatóság azonban nem csak a keresett személyeket találta meg, hanem egy gondosan ápolt kannabisz-ültetvényt is. A tömbház tetején!

A növények mellett, amelyeket kedvezőtlen idő esetén állítólag a lakásban óvtak, virágföldön és virágtápon kívül a drogfogyasztáshoz szükséges eszközöket is találtak.

A eset leginkább megdöbbentő részlete, hogy Diana C. alig három hónapja hozott világra egy kisfiút, ám a hatóság információi szerint a fiatal nő a terhesség ideje alatt sem hagyott fel a drogozással.


FRISSÍTVE!

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatásában pontosította az esettel kapcsolatos információinkat. Ezek szerint csütörtök reggel négy házkutatást tartottak négy férfinél. A hatóság gyanúja szerint ugyanis egy 30 éves férfi az év elején létrehozott egy kannabisz-ültetvényt, amelyet lakásán vagy a tömbházának a tetején termesztett. További három, 20 és 22 év közötti férfi pedig segített neki a növények gondozásában, a betakarításban és a kábítószer eladásában. A szatmári piacra dolgoztak.

A házkutatás során a rendőrség négy növényt talált, melynek súlya 3,5 kilogramm. Ezen kívül találtak 60 gramm száraz marihuánát, kannabisz-magokat valamint fogyasztáshoz szükséges eszközöket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: