2018-02-19 09:26:25• hírek • Közlemény

Szatmárnémeti mozivásznára is belopja magát a Viszkis

A Vándormozi és Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület szervezésében Szatmárnémetibe is megérkezik a Viszkis rabló igaz története.

Február 26-án, hétfőn, a Szakszervezetek Művelődési Házában közönségtalálkozóval egybekötött filmvetítésre válthatnak jegyet az érdeklődők.


A Viszkis főszerepében a becsületes bankrabló, a csíkszeredai hokis, akit a nép Rózsa Sándorként ünnepelt, majd tetteiért meg is bűnhődött. Ambrus Attila, a “viszkis” hihetetlen történetét a világhírű Antal Nimród rendezésében városunkban is bemutatják. 


Jegyek elérhetők február 19-től, hétfőtől az RMDSZ-székházban, a Mihai Viteazul utca 10. szám alatt. A belépők személyenként 30 lejért vásárolhatók meg, reggel 9:00 és délután 16:00 óra között, illetve vetítés előtt egy órával is a helyszínen.


Két vetítés közül lehet majd választani, az egyik 17:00 órától, a másik 20:30-tól lesz megtekinthető. A közönségtalálkozót a vetítések utánra időzítik a szervezők. Bővebb információért érdemes felkeresni az esemény Facebook oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: