2015-10-21 14:58:22• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémeti lány képviseli Romániát a Miss World 2015 szépségversenyen

Szatmárnémetiben született és nevelkedett, egy ideje Bukarestben élő szépség, Natalia Onet képviseli Romániát a november 19-én megrendezésre kerülő rangos szépségverseny döntőjében. A Kínában megszervezett versenyen 118 ország képviselői vesznek részt, a fődíj nagyjából 100 ezer dollár értékű.

Kínában, Sanya városban tartják meg idén a Miss World 2015 szépségversenyt. A nagy döntőre november 19-én kerül sor, amelyen egy szatmárnémeti lánynak is szoríthatunk. Natalia Onet képviseli ugyanis Romániát a 118 fős mezőnyben.

Natalia 26 éves, 1,75 méter magas, alakja pedig szinte tökéletes: 89-60-90-es. A hölgy 15 évesen a Doamna Stanca Főgimnázium gólyabáljának győztese volt. A szépségversenyek azóta is az élete részét képezik: 2009-ben harmadik helyezett lett a Miss Universe Romania versenyen, 2011-ben megnyerte a Miss Hostess nevű versenyt, 2013-ban szintén nyert a Miss Tourism Romania rendezvényen. Karrierje során feltűnt már a 3rei Sud Est, a Residence Deejays & Frissco és az amerikai rapper, FloRida klipjében is.

A hölgy egyébként a fővárosban volt egyetemista, diplomát a Biológia egyetem Ökológia és Környezetvédelem szakán szerzett. Sportol, négy évig vívott, de szeret úszni és sízni is. Hobbija az utazás és imádja a gyerekeket.

Natalia Onet

Az idei év Miss World verseny több szempontból is rendhagyó. Most szerepel először 25 évnél idősebb lány a mezőnyben - a 26 éves Natalia Onet mellett ott van a Paraguayt képviselő, szintén 26 éves Giovanna Cordeiro is. Másrészt ez lesz az első olyan verseny, amelyen nincs fürdőruhás bevonulás. „Azt szeretnénk, hogy a Miss World különbözzön a hasonló versenyektől. Mi sokkal nagyobb figyelmet szentelünk a résztvevők személyiségének és intelligenciájának, mint a testi szépségnek" - nyilatkozta a verseny elnöke, Julia Morley.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: