2020-07-07 11:18:31• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémeti központjából indul hétvégén az idei Rally Raid Románia tereprali bajnokság nyitó-etapja

Július 10–12-én kerül sor a Rally Raid Románia Baja-tereprali bajnokság nyitó etapjára: a nyitófordulót pedig nem másutt, mint Szatmárnémetiben és annak környékén szervezik meg.

Az NSM Motorsport, a TransCarpatic Rally, a Carpatica Rally Raid, a Trofeul Carpatica Rally Raid, a Trofeul Paul Badea, a Cupa Sătmarului és az A-CAR GerBog RallyRaid által szervezett eseményre legkevesebb 30 résztvevőt várnak a szervezők, nem csak hazai, de külföldi színekben is, hiszen eddig 11 határon túli versenyző jelezte részvételi szándékát az idei első országos off-road futamon.


A verseny főként a megye erdei útjain zajlik majd, viszont maga az etap a város régi központjából rajtol majd el, ahová a mezőny időnként vissza is tér, így pénteken 10.00 órától vasárnap 18.00 óráig több útzárlatra is lehet számítani majd a városban.


A szervezők a régi központban állítják fel a szervizparkot is, amit az érdeklődők meg is tekinthetnek. Itt sorakoznak majd fel a versenyre beiratkozott járművek, és itt lesz a verseny ünnepélyes rajta is.


Érdemes továbbá azt is tudni, hogy egy igazi autós seregszemle is zajlik majd az esemény keretében, hiszen a régi központban több autógyártó is bemutatja majd legújabb modelljeit a nagyközönségnek, melyeket az ígéretek szerint a bámészkodók ki is próbálhatnak.


A verseny rajtjára pénteken, 15.00 órakor kerül sor, az Astoria Hotel előtti részről, míg a díjátadó ünnepséget szombaton 19.00 órától szervezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: