2012-06-01 09:10:41• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémeti jövőjéről a szatmárnémetiek kell döntsenek

Ilyés Gyula rendszeresen találkozik a lakosokkal - fontos számára az emberek véleménye.

„A polgármesteri hivatal munkájával, a városra vonatkozó jövőbeni tervekkel kapcsolatosan alapvető fontosságú az emberek, a szatmárnémeti lakosok véleménye, az ők meglátásaik, hisz ők ismerik a mindennapok gondjait, a létező problémákat, és ők tudják a legjobban, hogy számukra mi a legmegfelelőbb. A mi feladatunk, hogy meghallgassuk őket és a rendelkezésünkre álló eszközöket felhasználva megoldást találjunk a problémáikra" - fejtette ki Ilyés Gyula.

A polgármester az RMDSZ tanácsos-jelöltjeivel, önkénteseivel naponta kijár a negyedekbe, különböző eseményekre látogat el, közösségi akciókban vesz részt és támogatja a város érdekében történő kezdeményezéseket: „Szívesen beszélgetek az emberekkel és válaszolok a személyesen, vagy akár online úton hozzám érkező kérdésekre, hisz mindenki számára egy élhető Szatmárt szeretnénk építeni. Ehhez pedig elengedhetetlen a szatmárnémeti lakosok hozzájárulása, hisz kérdéseikben, ötleteikben rengeteg olyan fontos dolog rejlik, amelyre a hivatalnak a jövőben is figyelnie kell" - mutatott rá a polgármester-jelölt.

Ilyés Gyula a csütörtöki nap folyamán a Micro 17-es negyedben találkozott a lakossággal, majd ezt követően a Csilly Csárdában a Csabcsi közreműködésével megszervezett zenei estre várta az érdeklődőket. A következő napokban pedig a Nemzetközi Gyereknap eseményein, a ballagási ünnepségeken és a családi hétvége programjain vesz részt.

Iyés Gyula a 17-es lakótelep lakóival találkozott

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: