2019-03-29 11:51:14• hírek • Közlemény

Szatmárnémeti ismét sörért kiált: LayZee aka. Mr. President az idei Beerfest fő fellépője

augusztus 09 - augusztus 11
Kép: Satu Mare Beerfest Facebook oldaláról
Kép: Satu Mare Beerfest Facebook oldaláról

Újra a minőségi kézműves söröké lesz a főszerep Szatmárnémetiben augusztus 9-e és 11-e között, ugyanis az Október 25-e téren a tavalyi hatalmas siker után idén is megszervezik a Szatmári Kézműves Sörfesztivált, a Beerfestet, amely idén a legízletesebb kézműves sörök mellett, három napon át számos meglepetéssel és fantasztikus koncertekkel várja a közönséget.

A Beerfest főszervezője, Bura Maksay István pénteki sajtótájékoztatóján számolt be az augusztusi kézműves sörfesztivál részleteiről, ugyanis amellett, hogy a rendezvény immár három naposra nőtt, új arculattal jelentkezik, valamint programfelhozatalában is egy olyan széles közönséget kíván megszólítani, amelyben egy biztosan közös: szeretik a friss és minőségi kézműves söröket.

 

A tavalyi Szatmári Kézműves Sörfesztivál két napjára, több mint 25 ezer ember látogatott ki, hogy megkóstolja a helyi sörpaletta legkiválóbb készítményeit. A Samburger, a HAB és a Transilvania sörök gyártása tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiai fejlesztések bevonásával történik, ennek köszönhetően nem csak országos, de nemzetközi szinten is elismert lett a szatmári termék.

 

Míg más söröket 3-14 napig érlelnek, addig a Transilvania sör érlelési ideje nem kevesebb mint 30 nap. A világos és fekete változatban is kapható sör természetes összetevőinek köszönhetően, amelyek nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagok vagy tartósítószert, nem puffaszt és fejfájást sem okoz. 

 

Bura Maksay István a rendezvény fő fellépőiről is lerántotta a leplet, ugyanis augusztus 9-én pénteken 12 órától startol majd a Beerfest, 16 órától kezdődnek majd a koncertek, majd a pénteken 20 órától a hamisíthatatlan romániai rockegyüttes, az Iris fog koncertezni, ezt követőn kerül sor a Szatmári Kézműves Sörfesztivál hivatalos megnyitójára is.

 

Augusztus 10-én, szombaton már délelőtt 10 órától várnak mindenkit a szervezők az újközpontban, majd 22 órától a 3 Sud Est fog fellépni.

 

A Beerfest augusztus 11-i, vasárnapi zárónapján is számos meglepetéssel, nyereménnyel és programmal kedveskednek mindenkinek a szervezők. 20 órától Nagy Feró és a Beatrice fergeteges koncertjére kerül sor, majd pedig 22 órától a legendás LayZee aka. Mr. President (Marshall Entertainment) zárja a sörfesztivált.

 

A szervezők ígéretükhez híven hamarosan újabb részletekkel és fellépők bejelentésével jelentkeznek, addig is kövessék a sörfesztivál hivatalos Facebook-oldalát, a Satu Mare Beerfest-et.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: