2019-08-16 05:35:28• hírek • Nagy Tímea

Szatmárnémeti gyermekek hulladékgyűjtő akciója az országos híradásban

A Digi24 televíziócsatorna egyik kampánya megihletett egy szatmárnémeti gyermekcsoportot, akik maguk is videóra vették, hogyan tisztítják meg lakókörnyezetüket az eldobált szeméttől.

A csatorna riportjába is bekerültek az ügyes gyermekek, akik a jó példát a Digi24 riporterétől, Teodora Iacobtól lesték el. Ezek után már nem is annyira biztos, hogy a televíziózás elferdíti a gyermekek morális iránytűjét. Az a nem mindegy, mit néz a csemete!

 

 

Az egyik szatmárnémeti lakónegyed kis lakói, mintegy fél tucatnyi 6-10 éves úgy döntött, látván a jó példát, összetakarítják a tömbház környékét. Kezükön gumikesztyűvel, több kukás zsákkal felszerelkezve álltak neki az akciónak és ezt videóra rögzítették, s jó riporter módjára, magyarázták is közben, mit csinálnak épp. A beszámoló végén a szeméttel telepakolt zacskókat a kukákba dobták, ahova startból kerülniük kellett volna.

 

 

Az ügyes, szorgalmas apródoknak köszönhetően a tévécsatorna “România Nebunului Simţ” című, helyes, következetes, példával elöl járó viselkedésről szóló kampánya nem maradt visszhang nélkül. A Digi24 hírösszeállításában a gyermekek videójával demonstrálták, mennyire fontos a felelős példamutatás a mindennapokban.

 

 

Képek és az információ forrása: Digi24

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: