2008-04-04 17:37:54• hírek • Szatmar.ro

Összeállt az Ifjúsági Napok programja

 A MIK és az SZMDSZ idén is megszervezi a Szatmári Ifjúsági Napokat.

Idén immár hatodik alkalommal szervezi meg a Szatmári Magyar Diákszövetség és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés a Szatmári Ifjúsági Napokat.  


A május 8-11 között zajló rendezvénysorozat célja, hogy minél több fiatalt mozgósítson, ennek érdekében olyan színes programot állítottak össze a szervezők, amelyben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget.

Május 8-án este egy szabadtéri filmvetítéssel indítanak, amelynek a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ad otthont. Május 9-én pénteken 13 órától a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont dísztermében Lorán Barna magyarországi hangutánzó humorista lép fel, aztán 14 óra után pár perccel a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban is tréfás hangulatot ébreszt a komikus. Péntek este 22 órától pedig a Las Vegas Clubban az Animal Cannibals együttes lesz a hangulatfelelős.

Május 10-én szombaton, illetve 11-én vasárnap a sporté a főszerep. A Pince Clubban pingpong, illetve sakk bajnokságot tartanak. Ezen kívül a darts, csocsó, és a streetball kedvelői is összemérhetik tudásukat. Az Ifjúsági Igazgatóság székhelyén a hagyományos foci bajnokságra is sor kerül.

A rendezvény további érdekessége, hogy idén először képviselteti magát az ifjúsági napokon a SWAT Romania, így a paintball-ozásra is lehetőség nyílik. 

Az Ifjúsági Napok minden programja ingyenes. A sportversenyekre április 21 és május 5 között bárki nevezhet az RMDSZ székházában. (Mihai Viteazul 10.)

P.A. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: