2019-05-25 18:19:46• hírek • Bede Emőke

Szatmárnémeti Szépe: egy 17 éves lány nyerte el a koronát - Képgaléria

Sok-sok éves hagyománya van már annak a városnapok történelmében, hogy megválasztják Szatmárnémeti szépét, aki aztán majd egy teljes éven át büszkén viselheti ezt a címet. Nem volt ez másként ezen a szombat délutánon sem, amikor is 11 bátor lány vívta meg a szépségek harcát.

A nevezőknek ez alkalommal is három próbán kellett jól teljesíteniük: sokat számított a meggyőző bemutatkozás, azaz a műsorvezetők által feltett kérdések ügyes megválaszolása, ezt  követően a lányok sportruházatban mutatták meg bájaikat és tehetségüket, végül pedig eljött az esélyi ruhás bevonulás ideje is. A feladatok teljesítése után a zsűri hosszabb szünetet kért, hogy az általuk odaítélt pontokat összesítsék, és felállítsák a végső sorrendet.


A várva várt finálét a közönségdíj odaítélésével kezdték. Ebben az évben ezt a Miss Népszerű címet Princz Vanesa szerezte meg, ki megjelenése mellett street dance bemutatójával is mindenkit levett a lábáról. Majd következett az udvarhölgyek díjazása: ebben az évben Unga Diana és Juhász Cynthya állhatott a verseny képzeletbeli dobogójának második és harmadik helyére.


Majd megannyi feszült várakozás után kiderült az is, amire mindenki kíváncsi volt, azaz hogy kinek a fejére kerül ebben az évben a díszes korona. A Szatmárnémeti Szépe címet idén a Sportlíceum X. osztályos diáklánya, Benkő Laura nyerte el, kinek már nem volt újdonság az efféle verseny, hiszen az előző évben is harcba szállt a dicső címért. Nos, ami nem sikerült tavaly, az tökéletesen ment idén: a mindössze 17 éves leányzó elhódította a koronát. Az újdonsült szépségkirálynő hobbijai közé egyébként a rajzolás és a kosárlabda tartozik, kedvenc étele a sült krumpli, a sorozatok közül pedig a Netflixen futó Riverdale-t nézi legszívesebben.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: