2013-08-07 12:05:04• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémeti Repülőnap 2013

A Szatmár Megyei Tanács, a Román Repülőklub, a Tarom Légitársaság és a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér, a fő támogatókkal, a Bergenbier Rt.-vel és a Coca-Cola-val közösen, immáron hatodik alkalommal szervezi meg a Szatmárnémeti Repülőnapot.

A Repülőnap augusztus tizedikén, 14 órától a Szatmárnémeti Reptéren veszi kezdetét. Az érdeklődők azonban már 11 órától kilátogathatnak a helyszínre, ahol közelebbről is megcsodálhatják a repülőgépeket.

A változatos programok között lesz ejtőernyőzés, akrobatikus műrepülés, légiparádé, ultrakönnyű- és vitorlázórepülés, Extra 300 és MIG-21 LanceR, PUMA helikopter valamint sétarepülés a TAROM-mal.

A repülőprogram részeként emelkedik a levegőbe a „Baltic Bees", a balti államok egyedülálló civil bemutató kötelék csoportja, akik Németországban, Franciaországban, Svájcban, Csehországban, Lengyelországban, az Egyesült Arab Emirségekben és Finnországban is bemutatkoztak már.

A csoport tagjai a bemutató során L-39 C Albatrosz repülőgépeken repülnek. A szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nagyközönség számára minél színvonalasabb programot tudjanak összeállítani.

A belépés ingyenes! További részletekért látogass a www.mitingaviatic.ro honlapra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: