2009-08-12 15:27:38• hírek • Szatmar.ro

Szatmárnémeti Kupa sztárvendéggel

A szatmárnémeti kézilabda történelmének legrangosabb rendezvényére kerül sor hétvégén.

Pénteken és szombaton a szatmárnémeti kézilabda történelmének legrangosabb eseményeként a Sportlíceum Ady Endre úti termében kerül megrendezésre a Szatmárnémeti Kupa nemzetközi torna.

A viadalon a helyi VSK mellett a Székelyudvarhely, a Budapest Bank Kecskemét és a Debrecen Hotel Lycium vesz részt. Az esemény „sztárvendége" Skaliczki László lesz, az egykori magyar szövetségi kapitány jelenleg ugyanis a kecskemétiek szakmai munkájáért felelős.

„A Debrecen és a Kecskemét Magyarországon erős középcsapatnak számítanak, akárcsak az udvarhelyi együttes a Nemzeti Ligában. Az pedig külön megtiszteltetés, hogy vendégül láthatjuk a magyar válogatott volt szövetségi kapitányát, Skaliczki Lászlót, aki most a kecskeméti csapatot irányítja" , nyilatkozta Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának az elnöke.

 

Kereskényi azt is hozzátette, hogy a torna során nem feltétlenül az eredmény a lényeg, ennél fontosabb, hogy fel tudják mérni, hol áll a csapat játéka három héttel az élvonalbeli bajnokság kezdete előtt.

A VSK kulisszatitkai közül Kereskényi elárulta, hogy egy további irányítót még mindenképpen szeretnének a csapathoz csábítani, ezért tárgyalásban vannak a bajnoki ezüstérmes Resicsabánya ukrán légiósával, Jan Viszbovszkijjal.



Álló sor: Fógel László (klubelnök), Palkó János (vezetőedző), Mateş Florin, Ciornohuz Radu, Cristian Savlovschi, Birtalan István, Silviu Surducan, Bozidar Bursacs, Nenad Savics, Istrate Nicolae (másodedző), Kereskényi Gábor (igazgatótanácsi elnök). Ülő sor: Raul Pop, Mircea Alisie, Oláh János, Teremi László, Lucian Cioroiu, Pereverzia Mihály, Ardelean Vlad, Nagy István, Varga Antal.


 

A Szatmárnémeti Kupa programja:

pénteken, 10 óra: VSK-Budapest Bank Kecskemét KC
11,45: Debreceni KSE Hotel Lycium-Székelyudvarhelyi HC
16,00: Kecskemét-Debrecen
17.45: VSK - Székelyudvarhely

Szombaton 10.00 Székelyudvarhely-Kecskemét
11.45: VSK-Debrecen

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: