2013-03-28 17:46:26• hírek • Szatmár.ro

Szatmáriak az All Star Gálán

Gyulafehérváron rendezik meg április 3-án a román női kosárlabda All Star gáláját.

Több szatmári szereplője is lesz a kosárlabda-gálának, ugyanis a VSK női kosárlabdacsapatának edzője, Dan Fleseriu lesz az Északi csapat edzője. Őt a gyulafehérváriak szerb nemzetiségű edzője, Miroszlav Popov segíti majd, hogy a válogatott győzelemmel ünnepelhesse a Dél elleni gálameccs végét.

Az északi és déli csapat amúgy a következő képlet alapján áll össze: az újságírók szavazatai alapján alakul ki a csapat 30 százaléka, a másik 30 százalék pedig a drukkerek szavazatai alapján áll össze. A fennmaradó negyven százalékot pedig a szövetség technikai bizottsága határozza meg szavazással. Az Észak csapatában helyet kap a szatmáriak közül Annemarie Parau és Shanika Freeman is.

Dan Fleseriu bár kétségtelenül örült a felkérésnek, azért azt nem rejtette véka alá, hogy eléggé "bekavar" a rájátszásra való felkészülésben a gála: - Nem jó időpontban van az All Star, a kedd és szerdai nap kiesik, a csapattal nincs ki foglalkozzon ez idő alatt, tehát problémás lesz a felkészülés.

A két gála-csapat összetétele:

Az Észak csapata: Annemarie Parau (Szatmárnémeti), Tiffany Brown (Temesvár), Tarta Enikő (Gyulafehérvár), Brosovszky Mónika (Arad), Chrissy Givens (Arad), Flavia Ferenczi (Kolozsvár), Ekaterina Abramzon (Gyulafehérvár), Alexandra Vlaicu (Nagyvárad), Carla Bartee (Arad), Amanda Thompson (Gyulafehérvár), Cristiana Cutas (Arad), Shanika Freeman (Szatmánémeti), Kari Laplante (Arad), Kemile Johnson (Marosvásárhely).

A Dél csapata: Matee Ajavon (Targoviste), Florina Diaconu (Rapid), Gabriela Cursaru (Brassó), Milica Ivanovics (Sepsiszentgyörgy), Ancuta Stoenescu (Targoviste), Jasmine Bailey (Sepsiszentgyörgy), Gabriela Marginean (Targoviste), Claudia Pop (Targoviste), Ashley Arlen (Alexandria), Jilian Robbins (Targoviste), 11. Emina Demirovic (Sportul), Mekia Valentine (Sepsiszentgyörgy), Larisa Toma (Craiova), 14. Ksenia Tyihonyenko (Targoviste).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: