2015-05-08 12:44:03• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmári vállalkozókkal találkozott az államtitkár

Szatmári vállalkozókkal találkozott pénteken Szatmárnémetiben Anca Laura-Ionescu, az energetikai és a kis-és középvállalkozások minisztériumának államtitkára. A szakpolitikus a helyi vállalkozók problémáira, gondjaira volt kíváncsi.

A Szatmár Megyei Kereskedelmi Kamara Várdomb (Decebal) utcai székházában megtartott találkozón részt vett a helyi közigazgatás képviseletében Eugeniu Avram prefektus és Adrian Stef megyei tanácselnök is. Előbbi kiemelte a gazdasági és közigazgatási szereplők közötti párbeszéd fontosságát, míg Stef az infrastruktúra bővítésének, fejlesztésének valamint a cégek támogatásának jelentőségét emelte ki.

Ionescu beszédében ismertette a vállalkozókkal a román kormány gazdaságpolitikai terveit. Elmondta, hogy májusi kezdettel összesen hét olyan kormányprogram indul majd el, amelynek célja a gazdasági élet serkentése, a kis-és középvállalkozások anyagi támogatása.

Ezt követően aztán záporoztak a kérdések - az egészségügyi szektortól az energetikai szektorig számtalan profilú vállalkozás képviselőitől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: