2020-03-30 11:35:24• hírek • közlemény

Szatmári vállalkozásokkal közösen segíti a rászorulókat a polgármesteri hivatal

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szociális Igazgatóság civil szervezetekkel közösen szervezett akciójához több szatmári vállalkozás – Hutton tészta, Pro Avis, Sam Mills, „Szatmári Erdők” Erdészeti Hivatal, Mioriţa vendéglő, Novita Impex, Gama&Gama, Tivadar Nicolae méztermelő - csatlakozott, akiknek köszönhetően egyedül élő, nehéz anyagi helyzetben lévő idősek kapnak alapvető élelmiszereket tartalmazó csomagot. 

Az első szállítmány a napokban érkezett meg, hamarosan pedig elkezdődik azok szétosztása. "Köszönet az adakozóknak és a szétosztásban segítő önkénteseknek egyaránt, hiszen a jelenlegi helyzetben nagyon fontos az összefogás és a szolidaritás. Külön köszönet az „Értékeld az életet” alapítványnak a lebonyolításban vállalt szerepükért" - üzeni a polgármesteri hivatal.


Azok, akik csomagot igényelnek, jelezzék azt a 0748-109853-as telefonszámon, akik pedig adakozni szeretnének, a bit.ly/ajutorsm linkről letölthető űrlap kitöltésével megtehetik azt. "Nehéz napokat élünk, de ha összefogunk, könnyebben és hamarabb túl leszünk rajta. Viselkedjünk felelősségteljesen, vigyázzunk egymásra, maradjunk otthon" - zárja legfrissebb közleményét a hivatal.


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: