2010-02-22 12:05:36• hírek • Kótai Levente

Szatmári termékeket állítanak ki

Szatmári gyártók mutatják be termékeiket a kiállításon.

Az Északnyugati Régióért Német-Román Gazdasági Egyesület (Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest) hétfői sajtótájékoztatóján a február 25-27 között megrendezésre kerülő, Szatmáron gyártott címet viselő kiállítására hívta fel a figyelmet.

A szatmári cégek, illetve azok termékei a megyei múzeumban kerülnek bemutatásra. A kiállítás elsődleges célja ezúttal nem a helyi szereplők találkozójának megszervezése, hanem a vállalkozók társadalmi jelenlétének erősítése. Erre enged következtetni az a körülmény, hogy a program jelentős része a közigazgatásban aktívak csoportját szólítja meg. Az egyesület célja egyébként az, hogy a helyi vállalkozások a város presztízsét pozitív irányba formáló tényezőként legyenek számon tartva - ősszegezhető az elnökség tájékoztatója.


A sajtót a kiállításról Hölczli József, Dan Brumboiu és Márkus Tibor tájékoztatta
A sajtót a kiállításról Hölczli József, Dan Brumboiu és Márkus Tibor tájékoztatta


A háromnapos rendezvény megnyitójára február 25-én, csütörtökön 12 órakor kerül sor. A következő két kiállítási napon 10 és 18 óra között állnak nyitva a múzeum kapi. Pénteken 11 órától kerül sor "A szatmári gazdaság jelene és perspektívája" c. szakmai értekezletre, melyen a vállalkozók kormányzati, megyei közigazgatási szereplőkkel, gazdasági elemző cégekkel közösen igyekeznek érvényes kijelentésekre jutni a jelen folyamatokat illetően.

A "Kézművesek Kamarája" Egyesület, mint a szervezésbe részt vevő partner, a kisvállalkozások szerepvállalását, érdekérvényesítését tartja szem előtt jelen esemény alakalmával is. Az általuk felkarolt vállalkozói réteg számára fontos, hogy láthatóvá váljanak a helyi és a tágabb piacon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: