2012-03-27 15:46:34• hírek • Szatmár.ro

Szatmári szereplő a Barátok közt-ben

Varga Sándor színész és újságíró egy budapesti rendőrt alakít az RTL Klub népszerű szappanoperájában.

Igencsak meglepődtek azok, akik hétfőn figyelemmel követték a Barátok közt című napi filmsorozat 6022. részét. A filmben ugyanis feltűnt egy szatmáriak számára ismerős személy: Varga Sándor. A Szatmári Magyar Hírlap munkatársa mielőtt belekóstolt a sajtó világába, színészként tevékenykedett. Diplomát Kolozsváron szerzett a Színi Egyetemen, 2002-től kezdődően főiskolásként a Kolozsvári Állami Magyar Színházban statisztál, majd Csíkszeredába szerződött , 2010-ig a Csíki Játékszín tagja. Miután hazatért, újságíróként kezdett tevékenykedni, de számos kultúrális eseményen szaval, prózát mond, konferál, szóval nem távolodott el a színpadi világtól.

A Barátok közt stábja 2010-ben ismerkedett meg a börvelyi születésű színésszel, aki egy szereplőválogatásra jelentkezett, 2011 őszén pedig behívták a forgatásra.

A színész a 6022. rész végén tűnik fel, ami itt tekinthető meg. A szerep nem csak egy epizódra szól - tudtuk meg Varga Sándortól -, ugyanis a mai (keddi) részekben is fel fog tűnni, a folytatásról azonban nem sokat árulhatott el a film gyártóival kötött szerződés értelmében. A következő rész kedden 21.45-től látható az RTL Klub műsorán.

A Sándorral készített interjú a Szatmári Magyar Hírlap szerdai számában olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: