2007-05-10 16:38:00• hírek • István Löchli

Megasztár a rács mögött

bortonkAz Ítéletvégrehajtó Intézetben megszervezték a „Mega Prison Star” vetélkedõt (video).
Nem mindennapi rendezvényre került sor csütörtökön, a Szatmárnémeti Ítéletvégrehajtó Intézetben", ugyanis a rabok számára megszervezték a „Mega Prison Star” elnevezésű vetélkedőt, mely nagy sikernek örvendett a rabtársak és a börtön munkatársainak körében.
borton1

A vetélkedőn tizenegy rab vett részt, akik különböző zenei műfajban mérték össze tehetségüket. A repertoárban megtalálható volt, a hagyományos román népzene, cigányzene, magyar mulatós, illetve a mai trendnek megfelelő zenes. A közönség a fogva tartott hölgyekből állt, akik annyira évezték az előadásokat, hogy majdnem minden versenyzővel együtt énekelték az előadott zeneszámokat.
A vetélkedőn a börtön három munkatársa mellett, két rab is értékelte az előadásokat. A zsűri igen nagylelkű volt, ugyanis nagy pontszámokkal jutalmazták a versenyzőket.  A Mega Prison Star végeztével az első három helyezett diplomát kapott, illetve a versenyen való résztvevők bizonyos plusz szolgáltatásokat kapnak, ugyanis több látogatót és csomagot kaphatnak mint a rabtársaik.
{google}-2502158051618692518{/google}
borton2
 borton3
borton4

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: