2014-05-12 18:32:36• hírek • Szatmár.ro

Szatmári röplabda-siker

Marosvásárhelyen vendégszerepeltek a röplabdázó lányok és nyertek első díjat a korosztályos bajnokságban.

A kadett korú röplabdázó lányok országos bajnokságának döntőjét tartották a hétvégén Marosvásárhelyen, amelyen részt vett a Szatmárnémeti Sportlíceum csapata is. Adrian Pricop tanítványai pedig nagyon is jól helyt álltak a megmérettetésen, sőt, a legjobban, hiszen aranyérmet szereztek.

A csoportmérkőzéseken 3-0 arányban verték meg a fővárosi CST Mihai I. csapatát és a szintén bukaresti CSM CSS2-t. A Temesvári CSS Bega elleni 3-2-es eredménnyel első helyen végeztek a csoportban. A következő lépés a másik csoport második helyezettje elleni küzdelem volt. A Bukaresti Dinamo csapatát 3-0-ra verték, így a szatmári lányok már a döntőben találták magukat.

A döntő összecsapásban nem volt könnyű dolguk, a házigazda Marosvásárhelyi Medicina csapata nem volt könnyű ellenfél, de 3-1 arányban sikerült őket is legyőzni.

"A Marosvásárhely elleni mérkőzés nagyon kemény volt, hiszen egy igen megterhelő tornát tudtunk le, melyen öt találkozót játszottunk. Nagyon örülünk az eredménynek, gratulálok a lányoknak" - nyilatkozta a csapat edzője.

A szatmári keret: Adriana Matei, Natalia Preda, Denisa Mocar, Alexandra Mişca, Vajda Beáta, Adamcsik Daiana, Molnár Alexandra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: