2017-03-23 10:13:54• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmári pedofilt vett őrizetbe a rendőrség

A szatmárnémeti férfi több ezer olyan szexuális töltetű fényképet és videót tárolt, illetve terjesztett az interneten, amelyeken kiskorúak láthatóak. A fényképek jó része Szatmárnémetiben készült.

A szervezett bűnözés és terrorizmus ellenes ügynökség (DIICOT) és a Szatmár Megyei Rendőrség szervezett bűnözés elleni osztályának munkatársai március 16-án három házkutatást tartottak a 42 éves férfinél. A vádhatóság szerint a gyanúsított 2012. és 2017. március 15-e között gyermekpornográfiát tartalmazó képeket, videókat birtokolt, illetve terjesztett az interneten. A nyomozás eredményei szerint össszesen 8392 fényképet töltött fel egy internetes oldalra. A fényképek túlnyomó többsége Szatmárnémetiben készült.

A házkutatás során lefoglaltak két laptopot, 8 merevlemezt, két mobiltelefont, egy digitális fényképezőgépet, egy táblagépet, egy videókamerát és egy memóriakártyát. Ezeken összesen 113.864 fényképet és 3105 videót tárolt a vádlott.

A 42 éves férfit egyelőre 24 órára őrizetbe vették, a törvényszék a nap folyamán dönthet arról, hogy eleget tesz-e a nyomozóhatóság kérésének és elrendeli-e az előzetes letartóztatást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: