2008-09-21 17:18:48• hírek • Szatmár.ro

Szatmári mérleg: arany, ezüst és bronz

Szinte totális szatmári sikerrel ért véget Bukarestben az U15-ös tőrvívó országos bajnokság, ugyanis a lányok egyéni és csapatversenyében a Sportklub három medált szerzett.

Az aranyérem a Magyar Petra, Pop Tímea, Evelin Petrişor, Bujer Regina, Varga Anett összetételű együtteshez fűződik, amely a fináléban magabiztos 45-25 arányú győzelmet aratott a Rîmnicu Vîlcea-i Chimia I ellen.

Kilencsapatos mezőnyben a szatmári csapat dolgát egyik gárda sem nehezítette meg, ugyanis a négy közé jutásért a Sportklub rekordnak is beillő 45-8-ra verte meg a Steaua I csapatát, az elődöntőben pedig 45-24-re ütötte ki a CSS 3 Steaua együttesét.

A másik két szatmári érmet az egyéni versenyben Magyar Petra és Evelin Petrişor szerezte. Magyar ezüstérmes lett, Petrisor pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A nyolcas döntőhöz közel állt Pop is, de ő éppen Magyartól szenvedett vereséget a tizenhat között, így összesítésben a kilencedik lett. A másik két szatmári lány közül Bujer Regina a 21., Varga Anett pedig a 31. helyen végzett. A lányokat Dan Şuta, Ardeleanu Zsuzsa és Simona Surducan készítette fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: