2020-09-16 11:32:39• hírek • Szatmár.ro

Szatmári leánycsapat lett az idei U16-os Országos Junior Kosárlabda Bajnokság győztese

Ploieştien rendezték meg az elmúlt napokban az Országos Junior Kosárlabda Bajnokság U13-as és U16-os kategóriájának döntőit, ahol megyénket a Szatmárnémeti Sport Líceum és az Iskolai Sport Club (LPS-CSȘ) leánycsapata képviselte az U16-os korosztályban.

A Pricop Adriana által edzett U16-os szatmári lánycsapat jól szerepelt az 5 csapatot felsorakoztató kupasorozat végjátékában, olyannyira, hogy nagy küzdelem árán sikerült a dobogó legfelső csúcsára állniuk.

Az öt csapat két csoportban kezdte a játéknap küzdelmeit, a szatmári lányok első körben a Bukaresti 4-es Számú Iskolai Sport Club csapatával mérkőztek meg kétszer: az első találkozót 34–36 arányban elbukták a mieink, de a visszavágón 29–25-ös különbség mellett sikerült kiharcolniuk a továbbjutást, a döntőt pedig a Bukaresti CS Olimpia-Rapid ellen játszhatták.

A találkozó viszonylag kiegyenlítetten zajlott, végül viszont a mieink voltak azok, akik szervezettebb játékkal győzni tudtak, 35–31-es eredménnyel.

A bajnokság végeredménye:

  1. Szatmárnémeti LPS-CSȘ
  2. Bukaresti CS Olimpia-Rapid
  3. Nagyváradi ABC U
  4. Bukaresti CSȘ 4
  5. Craiovai CSȘ

A Szatmárnémeti LPS-CSS csapata: Denisa Avăşan, Ingrid Ardelean, Alina Ciciac, Maria Fărcaş, Anamaria Farcăşan, Astrid Ruba, Ana Pop, Ana Ivan, Delora Pricop, Delia Sighiartău, Svegler Alexa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: