2017-02-28 13:50:11• hírek • Szatmár.ro

Szatmári kézművesek is kiállítanak

CreARTiv 2017 Expo - ez a neve a harmadik alkalommal megrendezendő Szilágycsehi Kézműves Kiállításnak, amely szombaton, március 4-én lesz  Szilágycsehben, a helyi művelődési otthonban. A rendezvényt a Szilágycseh Fejlődéséért Egyesület (Asociatia Pentru Dezvoltare Locala Cehu Silvaniei) szervezi.

A tervek szerint több mint 15 kiállító vesz részt ezen, nagy részük helybéli hobbi-kézműves, de a kiállításon lesznek még Szatmár, Máramaros és Bihar megyei kézművesek is.

Gyerekek számára lesz arcfestés, és rajzfoglalkozás, Kóter László szatmári szobrász-fafaragó pedig élőben mutatja be, hogyan lesz egy farönkből szobor. Hegyközszentmiklósról érkezőktől pedig a hidegen sajtolt olajok hatásáról tudhatunk meg többet, de jelen lesz egy méhész termékeket előállító kézműves is. Ékszer- és lakásdekoráció-készítők is lelkesen készültek erre a kiállításra.

Ez a kiállítás egy felhívás is az ajándéktárgyakat forgalmazó cégeknek is, hogy termékskálájukat helyi kézművesek termékeivel is bővithetik. A kiállítók és a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: