2017-12-09 14:43:18• hírek • Oszkó Viktória

Szatmári gyerekek is versenyt úsztak a Selectben

December 9-én délelőtt állhattak rajtkőhöz a tehetségesebbnél tehetségesebb gyerekek a Select úszódmedencéjénél, hogy versenybe szálljanak a győzelemért.

A mai úszóesemény egy rendezvénysorozat harmadik állomásaként valósult meg. Első alkalommal szatmár megyei iskolások mérték össze tudásukat. Akkor nem kevesebb mint 170 gyerek gyűlt össze, közülük a Hám János úszói bizonyultak a legjobbnak.
 

Második alkalommal Románia egykori bajnokai és olimpikonjai találkoztak újra a medencében. Olyan is volt közöttük, aki Németországból érkezett városunkba az eseményre. A 35 tehetséges úszó mellett amatőrök is úszhattak, emlékezetessé téve az alkalmat valamennyi résztvevő számára.
 

Ma pedig, december 9-én délelőtt az 5 és 10 év közötti korosztály ugorhatott a medencébe, a nagyobbak konkrét versenyzés céljával. A helyszínen közel 60 gyereket számoltak, akik többek között Nagybányáról, Tordáról és Besztercéről érkeztek.
 

Márkos Tibor, a szervezőbizottság egyik tagja elmondta, hogy ez az esemény minden szempontból sikeres, hiszen amellett, hogy csak boldog, elégedett és ambíciózus gyerekarcokat lehet látni, a verseny mindig új lehetőséget kínál az ismerkedésre is.
 

Azt is hozzátette, hogy az úszás az a sport, ami mind szellemileg, mind fizikailag megedzi a gyerekeket, ami hozzájárul a sikerekhez és a jó teljesítményhez is a hétköznapokban. Márkos úr ezúttal is köszönetét fejezte ki a megyei önkormányzatnak azért, hogy támogatják a kezdeményezést.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: