2008-03-02 20:11:22• hírek • Szatmar.ro

Gyakornokok Brüsszelben

Winkler Gyula, az RMDSZ európai parlamenti képviselője szombaton, március elsején a Magyar Ifjúsági Értekezlet küldöttgyűlésének megnyitóján vett részt. A képviselő megköszönte az ifjúsági szervezetek támogatását az EP-kampány idején, mint mondta, a fiatalok részvétele is hozzájárult ahhoz, hogy az RMDSZ-nek vannak brüsszeli képviselői.

“Az uniós csatlakozáskor sokat beszéltünk arról, hogy versenyképes gazdaságra van szüksége Erdélynek és talán kevesebb szó esett arról, hogy mennyire fontos az egyéni tudás, az egyéni versenyképesség” – hívta fel a figyelmet Winkler Gyula. A képviselő szerint nemcsak a választott képviseletet  kell kihasználni az uniós testületekben, hanem a szakértői helyeket is, és meg kell ismerni a közösségi intézményrendszert, az európai eszmét.

“Éppen ezért EP-képviselői irodámban havonta fogadunk gyakornokokat, olyan egyetemistákat, akiket ifjúsági szervezet ajánl” – jelentette be a MIÉRT küldöttgyűlésén Winkler Gyula.  A jelentkezési feltételeket a későbbiekben egyeztetik az ifjúsági szervezetekkel – tájékoztatott az EP- képviselő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: